Aktuellt

Sveps lediganslår en tjänst inom

Uppsökande ungdomsarbete

fr.o.m. 19.3.2018

Som anställd inom det uppsökande ungdomsarbetet är dina arbetsuppgifter att handleda och stöda unga som saknar arbete eller studieplats och hjälpa dessa finna de tjänster som de är i behov av. Du arbetar utgående från den ungas behov och förutsättningar samt förbereder den unga att ta emot rätt sorts stöd. Arbetet är självständigt i dialog med den unga, med ett nära samarbete med uppsökande teamet samt med Sveps övriga personal. En väsentlig del av arbetet är nätverksarbete och samarbete med olika instanser.

Som uppsökare förutsätts du ha god kännedom om samhällets välfärdstjänster, erfarenhet av nätverksarbete och god samarbetsförmåga. Du förväntas ha en god kompetens i bemötande av  personer i olika livssituationer och med olika bakgrund. Du bör ha utmärkta kunskaper i svenska (muntligt och skriftligt) samt förmåga att arbeta på finska.

Vi önskar att du har högskoleexamen och mångårig arbetserfarenhet inom det pedagogiska, sociala området eller annan lämplig bransch.  Vi uppskattar speciellt erfarenhet av arbete med unga.

För att kunna genomföra ett gott arbete skall du ha god initiativförmåga och arbeta  lösningsorienterat.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och intressant arbete i en trevlig arbetsgemenskap i centrala Helsingfors.

Den som anställs ska uppvisa utdrag ur straffregistret. Prövotiden är 4 månader. Mer information om tjänsten ger Sveps verksamhetsledare Tariku Ahlfors, 050 343 7676.

Intresserad? Vi vill ha din ansökan och CV senast den 5.2.2018 kl. 16.00 till Tariku Ahlfors tariku.ahlfors@sveps.fi.

Sveps och huvudstadsregionens Navigatorer samarbetar med arbetssökning! Hör av er till Linda eller Carl ifall det är dags för jobb

 

dags-for-jobb3-copy

 

SVEPS på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.